Betaalmogelijkheden bij BudgetBuks

U kunt bij ons op verschillende manieren betalen. Al onze betalingen worden verzorgd door Mollie. Zij zorgen ervoor dat uw betaling op een efficiënte en betrouwbare manier afgehandeld wordt.

Wij bieden u de volgende betaalmogelijkheden:

  • iDEAL   
  • Bancontact
  • Sofortbanking
  • GiroPay
  • ING HomePay
  • Bankoverschrijving

Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende betaalmogelijkheden.

iDeal:

iDeal is betalen via internetbankieren bij één van de deelnemende banken. De banken die de mogelijkheid bieden om via iDeal te betalen zijn: ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, Van Lanschot, ASN Bank, Knab, RegioBank en Triodos Bank.

Betalen via iDeal is veilig en betrouwbaar. Het voordeel is dat uw bestelling direct in behandeling kan worden genomen.

Bankcontact:

Bankcontact is voor een internet betaalsysteem waar de grootste Belgische banken bij aangesloten zijn. Betalen via bankcontact is bij ons geheel gratis. Het is veilig en betrouwbaar. Bestellingen die via bankcontact zijn betaald kunnen direct in behandeling worden genomen.

Sofortbanking:

Via Sofortbanking betaalt u met uw gegevens van internetbankieren. Het is eenvoudig, veilig en sneller dan een bankoverschrijving. Bestellingen die via Sofortbanking zijn betaald kunnen direct in behandeling worden genomen. Betalen via Sofortbanking is bij ons geheel gratis.

Sofortbanking is beschikbaar in: België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk, Spanje en Zwitserland.

Giropay:

De online betaalmethode Giropay is erg populair bij de Duitse consument. Het betaalproces lijkt veel op dat van iDEAL. Het is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument. Ruim 80 procent van de Duitse banken hebben een aansluiting.

ING HomePay:

ING Home’Pay is een online betaalmethode ontwikkeld door ING België. Iedereen met een ING Home’Bank of Business’Bank account kan hiermee veilig, makkelijk en snel online betalen. 

Bankoverschrijving:

Wanneer u liever niet via internet betaalt bieden wij de mogelijkheid om via een bankoverschrijving te betalen. Neem in dat geval telefonisch of via e-mail contact met ons op. Wij zullen u dan een factuur sturen met de benodigde gegevens. Na betaling van de factuur zal de bestelling door ons in behandeling worden genomen.